Dette er Casa de Norge og Cubakone travels

Møt våre guider og samarbeidspartnere

Eier og daglig leder

Marianne Eriksen er utdannet lærer og vernepleier fra Norge. Etter backpacking i sør-amerika vinteren 2015 strandet hun på Cuba og er i dag eier av gjestehuset Casa de Norge og reiseoperatøren Cubakone travels på Cuba.

Eier, musiker og altmuligmann

Tur til Cuba

Norge Flores Falcon er eier av Casa de Norge. Han er utdannet innen idrett men har drevet med musikk de siste årene. Han er opprinnelig fra Las Tunas, men flyttet til Trinidad for fire år siden. Han står for den daglige praktiske driften av huset.

Guide og assisterende daglig leder

Zeydi Valera er født og oppvokst i Trinidad. Han er utdannet guide og vi er så heldige å få samarbeide med henne. Hun er kjent for å alltid skape god stemning og har masse kunnskap om Trinidad og områdene rundt. Sammen med Ana er hun sjef i huset når vi ikke er tilstede.

Guide i Havanna

Mickel A. Rodriguez Escalona jobber som guide i Havanna. Han er bosatt der og hjelper oss også med å organisere opplegg i Havanna. Han har et nettverk med andre guider som vi bruker til våre turer i Havanna.

Rivjern og assisterende daglig leder

Ana Falcon er mor til Norge og tar seg av huset når vi ikke er til stede. Et rivjern av en dame. Uten henne kunne vi ikke drevet stedet. Takk!

Våre gjestehus som vi samarbeider med

Hostal la española

 Hostal la española ligger sentralt til i Trinidad. Kort vei til alt av Trinidad sine severdigheter.

Casa Frida

Casa Frida er et casa particular i Havanna sentrum. Også norsk eier men drevet av en  hyggelig cubaner som heter Yasel. Han hjelper deg med alt du måtte ønske. 

01Fachada_fMTIbPh.jpg.800×600

Casa Cefe y Yeni

Casa Cefe y Yeni er våre nærmeste naboer. Det er drevet av en veldig hyggelig familie. Det perfekte sted å praktisere spansk og oppleve Cuba på ekte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *