Vi er et norsk-cubansk par som tilbyr overnatting på Cuba. Vi driver en bed & breakfast  i Trinidad. En liten sjarmerende by som er på UNESCOS verdens arv liste. Trinidad grenser også til det karibiske hav. I Trinidad finner du både kultur, historie, natur og strand. Derfor er Trinidad og Casa de Norge den perfekte base for å utforske Cuba. Vi tilbyr også rundturer på Cuba. Les mer om det her. 

"They say home is the place where your heart is. Then I am home now, though I am far away." - Moddy

The pink room

The pink room finner du i første etasje. Her har du direkte tilgang til vår hærlige bakgård med hengekøyer, bananplanter og mangotrær. Les en bok, spill sjakk eller plukk en banan.

The green room

Overnatting i The green room byr på privat inngang, privat bad og privat terrasse. The green room ligger i andre etasje med egen trapp på utsiden av huset. Her finner man en tak-terrasse med utsikt til det karibiske hav. Nyt sola om dagen eller stjernene om natten.

Ansatte i Casa de Norge

Eier: Marianne Godstad Eriksen

Holder orden på bookinger, gjesters ankomst og generell orden i huset. Hun snakker engelsk så om det er noe du trenger hjelp med - ikke nøl med å ta kontakt.

Tur til Cuba

Eier: Norge Flores Falcon

Trenger du en taxi, delt taxi, restaurant bestilling eller hjelp til å bestille et nytt hus i en annen by hjelper Norge deg. I tillegg står han for handling, lager fantastisk cubansk mat og de beste Pina coladaer. 

Turer på Cuba med guide

Guide for Casa de Norge: Zeydi Valera

Zeydi kjenner Trinidad som sin egen bukselomme. Snakker engelsk og spansk. Utrolig  kunnskapsrik og lager alltid god stemning på sin turer.

Mor i huset: Ana Falcon

Alltid et smil på lur og passer på at alle får det de trenger. Er sjefen i huset når eierene er i Norge.

casa de norge gjestehus Cuba

Frokost-sjef: Taymara

Taymara tilbereder nydelig frokost i patioen og holder huset rent og ryddig. Den beste på å organisere og holde orden.