Individuelle rundreiser

Vi har planlagt den perfekte rundreise for deg. Korte eller lengre turer.

Gruppereiser

Vi tilbyr gruppereiser fra Norge med salsa-instruktør Linda Konningen.

Jobb frivillig på Cuba

Slunken reisekasse? Ønsker å bidra til en bedre verden? Vi kan hjelpe deg!

Rundreiser med guide

Perfekt for deg som vil komme under huden på Cuba og ikke snakker spansk.

Special events

Gjør feiringen unik. Et minne for livet? Kontakt oss!
Vi er mange som jobber for at du skal få den beste og mest ekte opplevelsen av Cuba. Her er noen av oss.
Tur til Cuba

Eier av Casa de Norge: Norge Luis Flores Falcon

Norge er eier av Casa de Norge. Han er artist og låtskriver. Han er opprinnelig fra Las Tunas, men flyttet til Trinidad for fire år siden. Han står for den daglige praktiske driften av huset.

Eier av Cubakone travels: Marianne Eriksen

Under backpacking i sør-amerika vinteren 2015 strandet Marianne på Cuba. Hun driver i dag reiseselskapet Cubakone travels som arrangerer turer til Cuba. Hun bor deler av året på Cuba hvor hun driver gjestehuset Casa de Norge med sin mann Norge. 

Turer på Cuba med guide

Guide i Trinidad: Zeydi Valera

Zeydi Valera er født og oppvokst i Trinidad. Hun er utdannet innen informatikk, men har de senere år utdannet seg som guide. Hun er en lidenskapelig og kunnskapsrik guide som vi er veldig glad vi får samarbeide med . Hun er kjent for å alltid skape god stemning på sine turer og våre gjester elsker henne.

cuba ferie

Leder for gruppereiser fra Norge: Linda Konningen

Linda er coach og danseinstruktør. Hun er bosatt i Norge og gift med en cubaner. Hun kjenner Cuba godt og har flere års erfaring med reiser til Cuba.  Hun har tidligere samarbeidet med blant annet Jomfrureiser. I dag samarbeider hun med oss i Cubakone travels. Hennes gruppereiser er perfekt for den som ikke vil reise alene til Cuba.

Elin Sneve

Norsk guide på Cuba: Elin Sneve

Elin har arbeidet som guide for flere norske reiseselskaper på Cuba. Hun har sagt ja til å samarbeide med Cubakone travels. Det er vi så glad for. Ønsker du norsk guide under hele rundreisen eller deler av turen er hun det perfekte alternativ.