970861909760125

Cuba har alt

Cuba er den største øya i karibien. Hovedstaden er Havanna og øya har vært delvis skjermet fra resten av verden de siste 60 år på grunn av brødrene Castro og USAs utenrikspolitikk. Dette har ført til at gatene fortsatt er fylt av biler fra det glade 50 tall, at Cuba ikke eksisterer på Apple produkter, at cubanerne tjener 30 dollar måneden, at musikk og dans er lykke for cubanerne og at det er stor mangel på alle slags varer i landet. Å besøke Cuba føles som å gå tilbake i tid. Et eksotisk land med noen av verdens vakreste strender og fineste folk. Verdens fineste tobakk og uforglemmelige danseopplevelser. Natur, arkitektur og historie hånd i hånd. Derfor er Cuba et unikt reisemål, som vi gjerne vil hjelpe deg å oppleve.

KULTUR

Bli kjent med menneskene, vær en del av hverdagslivet og nyt øyeblikket.

En film fra Cubas hverdagsliv.

HISTORIE

På Cuba føles det som om tiden har stått stille. Biler fra 50 tallet, bygninger fra 1800 tallet. Velkommen til det levende museet.

 

topes de collantes

NATUR

Cuba er ikke bare kjent for sine vakre strender, men også fossefall, elver, fjell og jungel.

cuba ferie

STRENDER

Hvite strender og turkis hav. Palme-sus og sand mellom tærne. Mer avslappende blir det ikke. Og Cuba har flust av de. 

Dans med oss på Cuba

DANS

Nå er det på tide å komme ut av skapet! Og Cuba er det perfekte stedet å gjøre det på. Salsa, reaggeaton, bachata eller merenge. We help you shake that ass!

Lær å danse på Cuba

MUSIKK

"La vida sin musica es triste" - Et liv uten musikk er trist. Slik er livet for cubanere. Uansett hvor man befinner seg på Cuba er det musikk i det fjerne.