Vi er for tiden på business reise! Tenke seg det! Cubakona på business-reise. Må vel være første gang i livet!

Vi har hatt et par netter i Varadero og nå står Havanna for tur. Her bor vi hos Casa Frida. Casa Frida er et norsk gjestehus i hjertet av Havanna. Tenk at det skulle finnes flere norske gjestehus på Cuba! Og dette kan vi virkelig anbefale. Midt i Havanna sentrum, med fargerike Cuba rett på utsiden av husveggene.

breakfast in Cuba
Kaffe, fersk frukt og avocado 😀

 

Å starte dagen med kaffe og frukt på terrassen mens man ser Havanna våkne til liv er helt perfekt. I tillegg er sjefen i huset en fantastisk hyggelig cubaner ved navn Yaser. Han tok oss med på marked første dagen hvor vi fikk kjøpt grønnsaker rett fra jordene.

På Cuba er det lite butikker. Det meste selges i gata.
På Cuba er det lite butikker. Det meste selges i gata.

Nyyyydelig etter en måned i Trinidad med Yucca og ananas som eneste frukt og grønt i Trinidad. Trinidad har mangel på alt nå om dagen så det var nesten som å entre himmelriket når vi kom til dette markedet. Videre er internett parken rett på utsiden av døren og man kan til og med få inn signalet i en krok på Casa Frida sin terrasse. Det er direkte lykke! Les mer om Casa Frida her.

Vi er i Havanna for å dele ut mer klær som nevnt i dette innlegget driver vi også et hjelpeprosjekt her på Cuba. Det vil komme mer informasjon om dette etterhvert.
Men først og fremst er vi i Havanna for å organisere noen rundreiser som kommer opp i nærmeste fremtid. Vi er ikke lenger bare gjestehuset Casa de Norge, men også reisebyrået Cubakone travels. Cubakone travels er et registrert reiseselskap i Norge og vi selger altså rundreiser på Cuba.

Havanna
Havana <3

Vi er hele tiden på leit etter gode gjestehus og flinke folk å samarbeide med. Det har vi hvert fall funnet her i casa Frida. Vi har også funnet en del gode hus i gamlebyen og Maikel, vår guide i Havanna er til stor hjelp. Han organiserer utflukter i Havanna sentrum. Besøk på tobakkfabrikk, kjøretur i gammel amerikaner eller guidet gåtur i gamlebyen. Det er bare noe av det han hjelper oss med å organisere. Videre har vi også planer om å møte vår guide i Viñales. Han organiserer transport, rideturer, besøk på tobakkplantasjer og i grotter i Viñales.

So let the tours begin! 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.