Cuba har mange sider. Du kan leve billig eller du kan leve dyrt. De to måtene å leve på er dog veldig forskjellig. Enten lever du som en cubaner eller som en turist.

Mat

Spiser du som en cubaner kan du leve på 4 cuc dagen. Det vil si at du spiser svin eller kylling med ris og salat til middag. Brød med ost eller skinke eventuelt pizza, til frokost og lunsj. Du må ofte belage deg på å stå og spise. Spiser du som en turist kan du spise variert i ulike restauranter. Da må du beregne fra 25 cuc dagen. Det finnes også restauranter som er en mellomting av disse to. Og prisene deretter. Men disse er det ikke så mange av.

Overnatting

Overnatting på Cuba kan skje i Casa particular eller hoteller. Vi anbefaler casa particular (og samarbeider kun med disse) da pengene går direkte til cubanerene. Casa particular kan du lese mer om her. Det er overnatting hjemme hos cubanerene. De leier ut rom i huset sitt, og dette er den rimeligste formen for overnatting. Priser ligger på 20 cuc og oppover. Avhengig av sted og kvalitet. Skal du overnatte på hotell vil prisene være fra 100 dollar og oppover per rom.