Cocktail kurs 

Cuba er ikke bare kjent for tobakk og kaffe, men også cocktails! Nå kan du lære å lage din egen kremete Piña colada eller leskende Mojito. Casa de Norge tilbyr kurs i cocktail-laging og mannen i huset er ekspert. Prepare for addiction!

Dansekurs

Nå er det på tide å komme ut av skapet! Og Cuba er det perfekte stedet å gjøre det på. Salsa, reaggeaton, bachata eller merenge. We help you shake that ass!

Plantekurs

Hvordan påvirker planter og grønnsaker kroppen vår. Dette er en gammel tradisjon som står sterkt på Cuba. Taymara har lært denne kunnskapen fra sin mor som igjen har lært den fra sin mor. Nå lærer hun det bort til Casa de Norge sine gjester.

Matlagingskurs

Vi tilbyr kurs i cubansk matlaging. Vi starter kurset med enkel teori og mannen i huset viser hvordan han går frem. Deretter får deltagerne prøve seg og kvelden avsluttes med et felles måltid i patioen.

spansk kurs

Spansk kurs

Ønsker du å lære spansk for å komme deg lettere rundt på Cuba? Vår fantastiske spansk-lærerinne Carmen lærer villig bort både språk og kultur. Slik får du i pose og sekk. Carmen planlegger kurset sammen med deg. Avhengig av hvor lenge du skal være på Cuba og hva du kan fra før.