reise til Cuba

Vi er norsk-cubansk par som driver gjestehuset Casa de Norge i Trinidad på Cuba. Vi arrangerer også individuelle rundreiser fra Viñales i vest til Santiago i øst. Gjennom årenes løp har vi reist mye på Cuba og kjenner landet godt. Slik har vi kommet i kontakt med dyktige  guider, hyggelige hus og bra sjåfører. Disse erfaringene har vi tatt med oss når vi har satt sammen våre individuelle rundreiser. Slik kan du som kunde være sikker på at du får det beste av hva Cuba har å tilby.

"Det er mange Cubaer på Cuba", er noe man ofte hører på Cuba. Vår visjon er å vise våre kunder det ekte Cuba. Vi vil vise verden den ekte dansen, den ekte musikken, de ekte menneskene og den ekte hverdagen. Ett Cuba på cubanernes premisser. Et levende Cuba hvor brød-mannen vekker deg om morgenen, hest og kjerre frakter deg hjem og dans og musikk vekker følelser og rytmer i deg som du ikke ante du hadde.

Vi tilbyr: 

  • Overnatting
  • Transport
  • Transport til og fra flyplass
  • Utflukter med guide
  • Special events
  • Gruppereiser fra Norge
  • Individuelle rundreiser
  • Individuelle rundreiser med guide.
  • Kurs innen cubansk matlaging og cocktails, salsa, rumba og perkusjon.
  • Aktivitets-reiser.

Kontakt oss for et skreddersydd tilbud.

Hasta luego!

Hvordan reise på tur med oss

Ta en kikk på våre turer eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud

Bestill flybillett

Send oss dato for avreise til Cuba og vi tilpasser program etter dine datoer

Vi er Cubakone travels

Vårt mål er at du skal legge igjen en bit av hjertet ditt på Cuba

Eier: Marianne Godstad Eriksen

På backpacking i Sør-Amerika, vinteren 2015, strandet Marianne på Cuba. Hun bor deler av året på Cuba hvor hun driver gjestehuset Casa de Norge med sin mann Norge. Hun driver i tillegg reiseselskapet Cubakone travels som arrangerer turer til Cuba. Hun sørger for at du får en drømmetur til Cuba, har noen å planlegge reisen med og gir deg gode råd om Cuba-reisen.

Eier: Norge Flores Falcon

Norge er opprinnelig fra Las Tunas i øst-Cuba. Han er artist og låtskriver. Han flyttet til Trinidad i 2014 for å jobbe som musiker. Der møtte han Marianne og sammen kjøpte de huset som har blitt til gjestehuset Casa de Norge. Han står for den daglige driften av dette gjestehuset. Han sørger for at din taxi kommer til tiden, at du aldri går sulten og mikser de herligste drinker.

Taymara i Casa de Norge

Taymara er opprinnelig fra Cardenas. Hun flyttet til Trinidad med sin mann i søken etter jobb. Hun holder Casa de Norge rent og ryddig. Hun  din seng, lager din frokost og gir deg verdens største smil om morgenen. I tillegg kan hun lære deg mangt om planter og grønnsaker som medisin.

gjestehus på Cuba

Ana Flores

Ana er mor til Norge og et skikkelig rivjern. Vokste opp på kaffeplantasjer i øst-Cuba, lærte å skrive og lese når Fidel kom til makten og utdannet seg som syerske. Hun vasker dine laken, syr dine klær og passer på at du har det som plommen i egget.