Da var vi i gang! Air bnb har vist seg å være den beste bookingsiden så langt. Her har bookingene rett og slett strømmet inn! Vi venter folk fra Estland og Tyrkia. USA, Danmark og Norge. Utrolig gøy å bli kjent med så mage fine folk! Allerede har vi blitt kjent med to jenter fra Holland som vi har hjulpet med å finne et hostel. Dermed har vi også blitt kjent med flere cubanere. HURRA!

Da gjenstår det bare å se om folket der ute liker hostellet vårt! Spent spent spent 😀 De tre amerikanerne som var her i natt spiste hvertfall 8 egg til frokost og to kanner med kaffe. Så de likte hvertfall maten vår! Hi hi…. 😀

Om ikke vi har så mye varer å ta av har vi hvertfall ferske grønnsaker hver dag fra “butikken”.

 

 

 

 

Ellers går dagene med til det vanlige her. På leting etter varer av ymse slag. Kø-ståing er en del av hverdagen. Få cubanere feirer julaften men nyttårsaften er en stor dag. Særlig når det nærmer seg slike høytider er det bare å hamstre. Det blir kjapt tomt i butikkene i disse tider. Så vi har stått i både kylling-kø og vin-kø.

 

Kylling-kø
Cuba Trinidad
Tomat-pure-kø

 

 

Og så koser vi oss litt innimellom da 😉

 

Og når det er gjort er det bare å fortsette arbeidsdagen med å organisere turer og organisere huset. Oppfinnsomheten har få (om ingen..) grenser og vi gjør som best vi kan med de midler vi har til rådighet. De gjelder å finne løsninger på alt fra oppbevaring, lamper, rammer og sofaer. Synes vi har funnet en del kule løsninger om jeg må si det selv. Et utvalg kommer her:

Malingspann-lokk funker fint til å skjule stygge hull hvor det elektriske sitter.
Selvsnekret sofa, lampe og bord.

 

Blyanter funker fint som oppheng til vinglass i baren.

 

Lampe av egg og dopapir-ruller lyser opp vår hjemmesnekrede bar.

 

 

Nøkler til rom.

Ellers viser det seg at det å drive et guesthouse ved siden av husvask, tøyvask, oppvask, matlaging og diverse DIY er ganske hektisk. Så vi har nå landet på at vi må få tak i en til å hjelpe oss med husvasken. Nabokona tilbød seg i går og vaske klær for oss, noe som nok kommer veldig godt med. Videre trodde jeg jeg hadde klart å slette over 6000 bilder i dag. Holdt på å legge meg ned å grine, men takk gud lå de fortsatt lagret på bildeappen i windows. TAKK høyere makter!!

Vi får besøk av to større grupper i januar. En gruppe fra Treider fagskole som skal på skoletur til Cuba. Vi har ordnet opplegg og overnatting for de her i Trinidad. I den forbindelse har jeg masse å fortelle men det vil jeg komme tilbake til nærmere julaften. For det er virkelig den beste julegave jeg kunne fått! Følg med! 😉

Legg inn en kommentar