970861909760125

Vi er mange som jobber for at du skal få den beste og mest ekte opplevelsen av Cuba.

Bli kjent med noen av oss:

Eier av Casa de Norge: Norge Flores Falcon

Norge er opprinnelig fra Las Tunas i øst-Cuba. Han er artist og låtskriver. Han flyttet til Trinidad for fire år siden for å jobbe som musiker. Der møtte han Marianne og i mars 2016 kjøpte de huset som har blitt til gjestehuset Casa de Norge. Han står for den daglige driften av dette gjestehuset.

Reise til Cuba

Norsk guide og hjelpeorganisasjon: Kristin Eriksen

Kristin er bosatt i Havanna og har jobbet på Cuba i mange år. Hun har arbeidet som guide for flere større turoperatører og kjenner Cuba svært godt. Særlig vest-Cuba ligger hennes hjerte nær. I tillegg driver hun hjelpeorganisasjonen Cuba4life. De bidrar til at eldre og andre trengende i Havanna får en lettere hverdag. De arrangerer middager, deler ut klær og medisiner. Kristin sørger for at du blir kjent med Cuba på en annerledes og unik måte. 

Eier av Cubakone travels: Marianne Godstad Eriksen

Under backpacking i Sør-Amerika vinteren 2015 strandet Marianne på Cuba. Hun bor deler av året på Cuba hvor hun driver gjestehuset Casa de Norge med sin mann Norge. Hun driver i tillegg reiseselskapet Cubakone travels som arrangerer turer til Cuba. 

Elin Sneve

Norsk guide på Cuba: Elin Sneve

Elin bor deler av året på Cuba og har arbeidet som guide for flere norske reiseselskaper på Cuba. Hun har sagt ja til å samarbeide med Cubakone travels. Det er vi så glad for. Ønsker du norsk guide under hele rundreisen eller deler av turen er hun det perfekte alternativ.

Guide på Cuba

Gruppereiser: Linda Konningen

Linda er daglig leder av reisebyrået Tingeling reiser. De arrangerer gruppereiser til Cuba i samarbeid med Cubakone travels. Linda har flere års erfaring med reiser til Cuba og har bakgrunn som coch og salsainstruktør. Deres gruppereiser er perfekt for den som ikke vil reise alene til Cuba.

Turer på Cuba med guide

Guide i Trinidad: Zeydi Lara Valera

Zeydi Valera er født og oppvokst i Trinidad. Hun er utdannet innen informatikk, men har de senere år utdannet seg som guide. Hun er en engasjert og kunnskapsrik guide som alltid skaper god stemning. Hun arrangerer utflukter i og rundt Trinidad, men kan også følge som guide på rundreiser rundt hele Cuba.