Marianne

Eier: Marianne G. Eriksen

Norge er opprinnelig fra Las Tunas i øst-Cuba. Han er artist og låtskriver. Han flyttet til Trinidad i 2014 for å jobbe som musiker. Der møtte han Marianne og sammen kjøpte de huset som har blitt til gjestehuset Casa de Norge. Han står for den daglige driften av gjestehuset. Han sørger for at din taxi kommer til tiden, at du aldri går sulten og mikser de herligste drinker.

Norge

Eier: Norge Flores Falcon

På backpacking i Sør-Amerika, vinteren 2015, strandet Marianne på Cuba. Hun bor deler av året på Cuba hvor hun driver gjestehuset Casa de Norge med sin mann Norge. Hun driver i tillegg reiseselskapet Cubakone travels som arrangerer turer til Cuba. Hun sørger for at du får en drømmetur til Cuba, har noen å planlegge reisen med og gir deg gode råd om Cuba-reisen.

Taymara

Taymara i Casa de Norge

Taymara er opprinnelig fra Cardenas. Hun flyttet til Trinidad med sin mann i søken etter jobb. Hun holder Casa de Norge rent og ryddig. Hun  din seng, lager din frokost og gir deg verdens største smil om morgenen. I tillegg kan hun lære deg mangt om planter og grønnsaker som medisin.

Ana

Ana Flores

Ana er mor til Norge og et skikkelig rivjern. Vokste opp på kaffeplantasjer i øst-Cuba, lærte å skrive og lese når Fidel kom til makten og utdannet seg som syerske. Hun vasker dine laken, syr dine klær og passer på at du har det som plommen i egget.

Hvordan reise på tur med oss

Ta en kikk på våre turer eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud

Bestill flybillett

Send oss dato for avreise til Cuba og vi sender deg oppdatert program. Gjør deg klar for å oppleve denne magiske øyen med vår Cuba-guide.

Kontakt oss

Cuba guide